Onze diensten

Wij bieden de klant veel services. Zo helpen wij u graag bij het onderhoud en geven wij u gespecialiseerd advies bij het aanschaffen van een afval containers. Onderstaand vind u een uitgebreid overzicht over onze services.

Reparaties & onderhoud

Containers slijten naarmate het gebruik vordert. Om de goede staat van containers te behouden kunnen reparatie en onderhoud uitkomst bieden. Of uw container nu stuk is of voorzien moet worden van nieuwe onderdelen: Wij komen graag bij u langs. Onafhankelijk van het merk of type container zijn onze mensen gespecialiseerd in tal van containers en afvalbakken.

Advisering

Hoewel niet iedereen er bij stilstaat zijn de verschillende afvalstromen in veel gevallen complexer dan wordt aangenomen. Door onze breed georiënteerde kennis in diverse branches kunnen wij altijd een advies op maat maken.

Centraal in ons advies staat het door u ondervonden ongemak. Wij helpen u graag verder met een vrijblijvend aanbod. Zo weet niet iedereen dat het gebruik maken van tweedehands gereviseerde containers hoge besparingen met zich mee kan brengen.

Inkoop & verkoop

Naast de verkoop van onze diverse afvalcontainer producten, kopen wij ook gebruikte containers in. Vaak kunnen gebruikte containers van kunststof, aluminium of metaal nog prima gereviseerd worden en kan men hier nog jarenlang van genieten.

Vragen? Neem gerust contact met ons op